Social Media

SUSHIPICNIC

|
Ohoi sushinystävät ja alennuksien rakastajat - mulla on teille mahtijuttu jaettavana! Ootte varmasti törmänneet aiemmin erilaisiin sivustoihin, joihin kirjautumalla saatte erilaisia etuja mm. ravintoloihin ja kauneushoitoihin. Pääsin yhteistyössä Offerillan kanssa tutustumaan tämäntapaisen yrityksen toimintaan ja oon ihan myyty. Niin helppoa ja vielä helpompaa rahansäästämistä!
sushi2-2
Offerilla on Suomen suurin paikallisten tarjousten markkinapaikka ja heidän toimintamallinsa on sama kuin vähän aikaa sitten lopettaneella Grouponilla. Offerilla myy erilaisten yritysten alennuslahjakortteja, joilla voi säästää jopa 50-90% alkuperäisestä hinnasta. Mäkin pääsin valitsemaan yhden mieluisen lahjakortin. Lahjakortteja on Offerilla mm. kampaamoihin, ravintoloihin, autonpesuihin, kuntosaleihin ja muihin erilaisiin alueellisiin palveluihin. Helsingissä on esimerkiksi 1 tunnin suppailu kahdelle vain 15€ (tämän mä aion hyödyntää tänä kesänä!)  tai keilarata tunniksi vain 2€:lla. Rekisteröityminen tonne on maailman helpointa: laitat vain sähköpostiosoitteesi ja kerrot haluatko nähdä esimerkiksi Helsingin vai Tampereen etulahjakortit. 
sushi
Mä valitsin Offerilta tuttuun ja turvalliseen Hanko Sushiin lahjakortin, jolla sai 4 kpl lohinigiri-lautasta hintaan 46€ (alkuperäinen hinta 92€). Hanko Sushiin on myös tällä hetkellä etulahjakortteja joilla saa mm. 2 kpl makilajitelmia hintaan 13,50€ (alkuperäinen hinta 27€). Napattiin sushit Kluuvin Hanko Sushista, haettiin mansikoita ja herkkuleivokset ja lähdettiin syömään Tuomiokirkon portaille ja nauttimaan kauniista säästä ja hyvästä seurasta. 
sushi2
Mun mielestä tämmönen sivusto on ihan älyttömän hyödyllinen ja sieltä löytyy erityisesti opiskelijabudjetille sopivia diilejä. Samankaltaiset sivustot oli Kaliforniassa ja ylipäätänsä Amerikassa tosi suosittuja. Ootteko yhtä innoissanne tästä kuin mä? Jos ootte niin käykää siis kurkkaamassa Offerillan sivut ja löydätte ihan taatusti mieleisiä etulahjakortteja itsellenne tai vaikka lahjaksi. Ainakin mun mielestä joku elämyslahjakortti kaverille olisi tosi kiva synttäri- tai tuparilahja! Tutustukaa siis ihmeessä tonne ja kertokaa jos löysitte jonkun mieluisan alennuslahjakortin! - J 
2 kommenttia on "SUSHIPICNIC"
  1. Namnam, näyttääpä hyvältä! Täytyy käydä tsekkaamassa tuo sivusto:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä niiiiin hyvää! Kannattaa ehdottomasti tsekata :) mullekki tuli ihan yllätyksenä miten hyviä diilejä tuolla on, kun oon viimeksi vieraillut varmaan pari vuotta sitten ton Grouponin sivuilla :D

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9