Social Media

SANO SE LEIVÄLLÄ

|

(* Yhteistyössä Vaasan ja Indiedays.

vaasan2Milloin viimeksi olet piristänyt lähimmäistäsi jollakin teolla? Oli se sitten vaikka ruoanlaitto toisen työpäivän jälkeen, kahvitteluhetki tai ihana tekstiviesti. Pääsin mukaan Vaasan Sano se leivällä-kampanjaan, jossa muistetaan lähimmäistä leivällä. Leivällä kiitetään toista ja osoitetaan toistesta välittäminen. 

Arjen kiireessä (kamalan huono tekosyy) unohtuu helposti toisen huomioon ottaminen. Kerroinkin jo teille miten mun äitini yllätti mut ihanalla meikkitelineellä ja herkuilla penkkareiden jälkeisenä päivänä. Pienien yllätyksien teko ei vie paljon aikaa, mutta piristää kummasti toista, ylläreitä pitäisikin tehdä useammin. Tämän kampanjan myötä päätin puolestani yllättää äitini herkkuaamiaisella.

Valitsin tähän Vaasan Taika Herkku Kaura-leivän. Leipään tuo makua omenanpalaset ja auringonkukansiemenet. Leivän voi paahtaa tai olla paahtamatta! Suuri plussa siitä, että tuote on myös laktoositon. Mä päätin laittaa päälle tuorejuustoa, avocadoa, rucolaa ja tomaatteja - nam!
vaasan
Meidän aamupalaamme kuului avocadoleipien lisäksi cantaloupemelonia, tuoretta ananasta ja passionhedelmiä. Keitin myös meille kahvit!
vaasan6

Avocadoleivät (neljä kappaletta):
Vaasan Taika Herkku Kaura-leipää
2 kypsää avocadoa
Tuorejuustoa leivän päälle
Kirsikkatomaatteja
Rucolaa
Mausteita oman maun mukaan

1. Paahda halutessasi leivät paahtimessa. 2. Levitä tuorejuusto leipien päälle. 3. Muussaa avocado ja levitä leipien päälle. 4. Mausta sitruunapippurilla ja suolalla oman maun mukaan. 5. Koristele rucolalla ja kirsikkatomaateilla. 

vaasan1
Käykää ihmeessä osallistumassa Instagramissa @vaasan_leipomot kilpailuun, jossa arvotaan viikottain herkullisia Vaasan-eväskoreja. Jaa omat leipäterveisesi Instagramissa hashtagein #sanoseleivällä #jyväntaikaa ja @vaasan_leipomot. Näin olet mukana herkullisen eväskorin (arvo n. 40€) arvonnassa! Voit parantaa voittomahdollisuuksiasi julkaisemalla useamman kuvan. Kilpailun kesto on 1.3.–27.5. Tarkemmat ohjeet ja säännöt löytyvät täältä. Piristetään toinen toisiamme! Tsemppiä arvontaan! - J 
2 kommenttia on "SANO SE LEIVÄLLÄ"
  1. Tää ei liity mitenkää tähän postaukseen, mutta mun on pakko kysyä toho edelliseen postauksee liittyen, että mistä toi sun mopsi höntsäily asus on? �� se on niin söpö ��

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se mitään! Tää on aivan ihana (tälläkin hetkellä päällä :D). Tää on ostettu Cubuksesta joulun aikaan...:/ toivottavasti löytyy vielä! :)

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9