Social Media

VALENTINE'S DAY LUNCH

|
tokyo553

TOKYO 55
Runeberginkatu 55 B, 00260 HKI

Hyvää ystävänpäivää! Toivottavasti kaikilla on ollut tähän mennessä kiva ja onnistunut päivä. Oltiin juuri äitini kanssa lounaalla Tokyo55 ravintolassa. Heillä oli ystävänpäivän kunniaksi menu, jossa sai maistella vähän kaikkea. Oltiin molemmat ensimmäistä kertaa Tokyo55:ssa ja ei varmasti ollut viimeinen kerta! Palvelu oli tosi ystävällistä ja ruoka erinomaista. 
tokyo552
Alkuun saatiin hakea itse sushibuffetista niin paljon sushia kuin haluttiin. Rakastuttiin molemmat ravintolan omaan sushiin, Tokyo-sushiin jossa oli lumirapua, tuorejuustoa, majoneesia, mätiä ja sushi oli vielä friteerattu. 

Kaikki loput ruoat tuotiin sitten pöytiin. Alkuruoaksi oli rapeaa ankkasalaattia, joka oli mun lemppari noista kaikista! Sen lisäksi oli misokeittoa ja lohicevicheä

Ruokajuomaksi me valittiin alkoholittomat vihreäteemojitot ja tietysti vettä. 
tokyo555tokyo554
Pääruokana oli härkää teriyakikastikkeessa, scampitempuraa, misobroccolia ja riisiä. Nämä annokset tuotiin yhdellä lautasella, josta saatiin jakaa omille pienille lautasille annoksia. Musta tää oli tosi kiva tapa! Pääsi maistelemaan kaikkea ja annoskoot oli todella sopivia. 
tokyo556
Jälkiruoaksi oli ihanan raikas minttu-toffee, joka kruunasi koko aterian!

Kaiken kaikkiaan toi menu oli mun makuun ihan täydellinen ja voin suositella sitä kyllä kaikille. Mitäs te olette puuhailleet nyt ystävänpäivänä? - J 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9