Social Media

MISSING LONDON...

|
lontoo1 lontoo6 lontoo3 lontoo5 lontoo4 lontoo7lontoo2
Tässä tämmönen kuvapläjäys meiän kesän Lontoon matkalta! Tän loskakuran keskellä tulee aina kamala ikävä kesää ja sen lämpöä ja valoisuutta. Yks ongelma tässä talven pimeydessä on just se, että kuvaushetket on aika rajallisia... meen kouluun - on pimeetä, tuun koulusta kotiin - on pimeetä. Eli kuvaushetket jää yleensä viikonloppuihin, vapaapäiviin tai sitten asukuvat pitäisi käydä nappaamassa kesken koulupäivän. Tässä jaksossa mulla on onneksi yksi hypäri ja yksi päivä jolloin pääsen yhdeltä.

Jos mulla vaan olisi rahaa varaisin kyllä matkan johonkin lämpimään eikä haittaisi jos voittaisin matkalahjakortin jolla pääsisi kahdeksi viikoksi vaikkapa Thaikkuihin, blääh. Haluisin ensi kesänä tehdä jonkun pidennetyn viikonloppumatkan jonnekin. Kaupunkiloma tai sitten rantaloma!

Nyt aion vaan makoilla sohvalla, syödä ruissipsejä ja katsoa Netflixiä! Oon vieläkin kipeenä ja nyt on kyllä pakko hoitaa tää pöpö pois mun kropasta. Tää taitaa olla kuudes viikko, kun oon flunssassa tai no aina sillon tällön oon ollut paremmassa kunnossa, mutta nenä tukossa ollaan menty viimeset 6 viikkoa... Onko muita flunssassa olevia? - J 
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9