Social Media

LINKKAA BLOGISI - TOP 4

|
 IdaNatalias CLICK!
Aleksiinan CLICK!
Jasminsofi CLICK!
Janina Anna Maria CLICK!

Elikkäs tässä on mun valitsemat top 4-blogia mun linkkaa blogisi-postauksesta! Blogeja ei tullut ihan niin paljon kun viime vuonna, joka toisaalta helpotti näiden selaamista. Joukossa oli tosi monta blogia joita aloin seuraamaan vaikken laittanutkaan niitä tähän postaukseen. Multa pyydettiin, että valitsisin semmosia blogeja jossa olisi esimerkiksi alle 100 tai 200 lukijaa, mutta toisaalta miksi pitäisi tehdä näin? Aina kun selasin jotain blogia niin en edes katsonut lukijamäärää vaan valitsin blogit tietyillä kriteereillä. 

Kaikissa näissä blogeissa on ensinnäkin todella laadukkaat kuvat, posiitivinen ilmapiiri, sopiva postaustahti, miellyttävä ulkoasu (!!) tai itse ainakin pidän tosi yksinkertaisista ulkoasuista, joka helpottaa blogin lukemista, sopiva määrä tekstiä, toimiva kokonaisuus ja monipuolisia postauksia puhumattakaan kuinka kauniita neitoja näistä jokainen on! 

Toivottavasti löysitte tästä postauksesta uusia blogeja luettavaksi! Mulle muutamat olivat jo entuudestaan tuttuja, mutta löysin pari uuttakkin blogia. - J 
6 kommenttia on "LINKKAA BLOGISI - TOP 4"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9