Social Media

LINK YOUR BLOG 2014

|
LINKKAA
Kaikki varmaan tietää mitä tehdä! Aikaa on hmm... sovitaan vaikka, että heinäkuun loppuun saakka! Jätä kommenttiisi linkki blogiisi ja muista kertoa lyhyesti tai pitkästi blogistasi. En tiedä vielä monta blogia valitsen, mutta sen näkee sitten, kun tietää monta kommenttia tulee! - J
50 kommenttia on "LINK YOUR BLOG 2014"
 1. beautiful-ways.blogspot.fi

  Kakskymppinen naisen alku täällä kirjotteleen elämän kivoista ja aika pinnallisista asioista. Vaatteet ja pukeutuminen erittäin lähellä sydäntä, samoin kun kaikki kauneuteen liittyvä. Myös matkustelu yks osa blogia. :-)

  VastaaPoista
 2. Http://o-something.blogspot.fi

  18-vuotias naisen alku kirjottelee lifestyleblogia suurella sydämellä ja hymyssä suin! :-)

  VastaaPoista
 3. http://jennisfashion.blogspot.fi/

  parikymppisen tytön höpöttelyjä päivistä, päivän asuja, välillä ostoksien esittelyjä, satunnaisesti videopostauksia ja muuta hömppää!

  VastaaPoista
 4. uhavedreams.blogspot.fi

  Parin kuukauden päästä seitsemäntoista vuotta täyttävä tyttö täällä kirjottelee lifestyle-tyyliseen blogiin milloin mistäkin. Kolmisen vuotta oon jo blogia pitänyt, mutta vähä aika sitte päätin alottaa ihan puhtaalta pöydältä ja toivon että tätä innostusta riittää taas pitkälle eteenpäin! :-)

  VastaaPoista
 5. http://onlygirlintheworld-blog.blogspot.fi

  17-vuotiaan tytön kuvia ja kirjoituksia elämästä, koulusta ja ruuasta. :D Rakastan leipomista sekä ruuanlaittoa, ja tykkään myös matkailusta !

  VastaaPoista
 6. http://cclaudias.blogspot.fi/

  15-vuotias urheilua rakastava tyttö kirjoittelee elämästään avoimin mielin. Blogista löytyy asukuvia, reseptejä, päivittäisiä kuulumispostauksia sekä paljon muuta :)

  VastaaPoista
 7. http://rosalias-inspirations.blogspot.com

  18 vuotta elämää kokenut tyttö yrittää oppia elämään hetkessä, katselee maailmaa matalammalta kuin muut, opettelee valokuvaamaan, suhtautuu kaikkeen omalla sarkastisella asenteellaan ja säheltää omaksi huvikseen ja muiden kiusaksi.

  VastaaPoista
 8. http://youmakemesmile-riina.blogspot.fi/

  lähes 15-vuotias matkustamista, ystäviä, kesää ja vaatteita rakastava tyttö kirjoittelee elämästään positiivisella asenteella!

  VastaaPoista
 9. http://aurorarebecca.blogspot.be/

  15-vuotiaan Belgiass asuvan (ja aina asuneen) tytön lifestyle-blogi.

  VastaaPoista
 10. http://elviiraoona.blogspot.fi/

  15 -vuotiaan Oonan lifestyle/valokuvausblogi, jossa kirjoittelen elämän pienistä iloista, materialismionnellisuuksista, päivän asuista, elämääni hallitsevasta harrastuksestani jalkapallosta, kotimaassa sekä ulkomailla reissaamisesta, inspiroitumisistani ja muuten vain kuulumisiani aina kuvien kanssa!

  VastaaPoista
 11. idanatalias.blogspot.fi

  18-vuotiaan menevän, inspokuviin koukussa olevan ja haaveilua rakastavan sporttisen tytön blogi. Rakastan valokuvaamista ja haluankin panostaa erityisesti laadukkaisiin kuviin. Tottakai myös höpinää ja tekstiä löytyy, pääosin muodista, ruuasta, urheilusta ja lifestylestä yleensä :)

  VastaaPoista
 12. http://aleksiinan.blogspot.fi
  16-vuotiaan muotia rakastavan lukiolaistytön tyyli- ja lifestyleblogi :-)

  VastaaPoista
 13. Musta kannattas tehä sit sillee et muutama sellanen blogi jos on vain yli 100lukiaa ja sit muutama jossa on alle100lukiaa. Koska usein otetaan vaan niitä joissa on paljon lukioita

  VastaaPoista
 14. http://jattajenna.blogspot.fi

  lifestyle blogi jota kirjoittelen tällähetkellä yksin kun bloggaajakaverini pitää taukoa! postauksia tulee niin lifestyle aiheisesti kuin teemaaiheisesti ja pyrin kirjoittelemaan mahd usein postauksen laadusta välittämättä niinkään :) pyrin siihen että postaukset näyttää minulta ja olen oma itseni blogissa, siksi en yritä liikaa :)

  VastaaPoista
 15. http://wilmaainoelena.blogspot.fi/

  -00 / Wilma / Tyttömäinen lifestyle / Mikkeli

  VastaaPoista
 16. http://girlsjustwant-tohavefun.blogspot.fi/

  Kolmen 17-vuotiaan tytön yhteinen lifestyleblogi (-:

  VastaaPoista
 17. http://stepbystep-janina.blogspot.fi/

  16 vuotiaan lukiolaisen lifestyle blogi, jossa nähdään asupostauksia, ostoksia, kuulumisia, reissailua ja milloin mitäkin!

  VastaaPoista
 18. http://pretty-moments-aurora.blogspot.fi/
  12 vuotiaan tytön lifestyle blogi. Kirjoitan jokapäiväisestä elämästäni, ja jaan blogiini iloiset ja surulliset mietteeni. Rakastan muotia, ruokaa, matkustelua ja shoppailua. Blogiini teen myös videoita, DIY, kysymysvidota, ruum touria, ja paljon muuta:)

  VastaaPoista
 19. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 20. http://dreamoffi.blogspot.fi/
  24-vuotiaan naisen lifestyleblogi jossa höpöttelen asioita maan ja taivaan väliltä :) Lähellä sydäntäni on kirppikset, valokuvaaminen, matkustelu, ruoka ja kaikki tyttömäiset hömpötykset^^

  VastaaPoista
 21. http://sweetaboutus.blogspot.fi/

  Kahden 18-vuotiaan lukiota käyvän tytsyn yhteinen lifestyleblogi, jonka sisältö koostuu suurimmaksi osaksi fiilistelystä, kuvista ja kuulumisista. :-)

  VastaaPoista
 22. http://radioacgirl.blogspot.com
  14 kesäisen, täysblondin tytön höpinöitä niin shoppailuista, urheilusta, kuvaamisesta kuin omasta tavallisesta elämästäänkin.

  VastaaPoista
 23. http://inkaintiaani.blogspot.fi/
  16-vuotiaan omille muuttaneen ja elokuussa toista vuotta media-assari opintoja aloittavan tytön lifestyleblogi. Blogissa kerron kuulumisiani, kuvaan päivän asuja ja uusimpia ostoksia, toteutan erikoispostauksia ja joskus videoita. Blogi sisältää suuret valoiset kuvat ja pyrin pitämään sen sellasena positiivisena paikkana itelleni :-)

  VastaaPoista
 24. http://ilikeit-taru.blogspot.fi/

  Blogi 17-, kohta 18-vuotiaan tytön elämästä kuvien kera. Blogiani on tietyllä tavalla vaikea luokitella mihinkään kategoriaan, sillä sieltä löytyy kaikkea maan ja taivaan väliltä. Silloin kun matkustelen, blogini on matkustusblogi, silloin kun vaatteet ja muoti kiinnostaa se on muotiblogi, välillä se on ruokablogi, välillä se on täynnä kosmetiikka löytöjä, välillä taas yksinkertaisesti mun elämääni. Kirjoitan siitä mistä haluan kirjoittaa ja siitä mikä itseäni sillä hetkellä kiinnostaa, ja mun mielestä se on hyvä niin. Kukapa jaksaisi lukea postauksia mitkä on tehty vaikka ei haluaisi. :)

  VastaaPoista
 25. siiriandsiiri.blogspot.com

  Kahden 16 (lähempänä 17) vuotiaan Turkulaistytön postauksia ihan kaikesta maan ja taivaan välillä. S lähdössä sykyksi Amerikkaan joten pian alkaa tulemaan paljon juttua siitäkin, muuten mennään aikapaljon lifestyle- ja muotipainotteisilla postauksilla.

  VastaaPoista
 26. http://bebeeh.blogspot.fi/

  Blogi rakkaudesta vaatteisiin, kauneuteen, sisustukseen ja muihin arjen pieniin iloihin! ♥

  VastaaPoista
 27. http://ppiiu-welcometomyworld.blogspot.fi/

  16-vuotiaan lukiolaisen tytön lifestyle-blogi kuvien ja kuulumisien kera (:

  VastaaPoista
 28. Lähden muutaman viikon päästä Brasiliaan vaihto-oppilaaksi josta ajatuksena postailla aktiivisesti kuvien ja kuulumisten kera! :)

  http://overtheoceans-sofia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 29. 17-vuotiaan tytön monipuolinen blogi. Blogiani värittää mm. harrastukseni tuomat erilaiset päivät ja viikot ( muodostelmaluistelija SM-senioritasolla), sekä lukioelämän erilaiset tapahtumat :) Rakastan matkustelua sekä valokuvailua, joten niitä pyrin tuomaan blogissani esille erilaisin tavoin!

  http://isaaliisa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 30. 19-vuotiaan tytön lifestyle-blogi. Kirjoittelen siellä ulkomailla opiskelusta, vaatteista/tyylistä ja ihan arkisista jutuista :)
  http://andletmehearit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 31. http://luminoussoul-jenna.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyle tyylinen kuvapainoitteinen blogi, kuulumisten kera! :-)

  VastaaPoista
 32. tuuliemiliaa.blogspot.com

  Olen Emilia, 15-vuotias tyttö Helsingistä. Rakastan valokuvaamista, bloggaamista, shoppailua, vaatteita, musiikkia, jalkapalloa ja matkustusta. Näistä ja monista muista aiheista voit lukea blogissani. Tervetuloa lukemaan! :--)

  VastaaPoista
 33. http://sapa-holdontoyourdreams.blogspot.fi

  18-vuotias tyttö Tampereelta bloggailee lifestyle tyylisiä juttuja :)

  VastaaPoista
 34. http://pliestendusandpirouettes.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyle-blogi, jossa tanssi on suuressa osassa! Blogistani voit lukea kuulumisistani tanssin, koulun, matkailun, vaatteiden ja monen muun asian saralta, ja kuvat ovat tietenkin suuressa osassa!

  VastaaPoista
 35. http://julialeksandras.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön lifestyle/muotiblogi, jonne kuvailen päivänasuja sekä tekemisiäni. :) Tervetuloa lukemaan!

  VastaaPoista
 36. http://elisabethlydia.blogspot.fi/
  2001 vuonna syntyneen blogi sisältää asuja, kuulumisia, tuotearvosteluja ja sun muuta! :-) toivottavasti tykkäät!

  VastaaPoista
 37. http://heelja.blogspot.fi/
  17-vuotiaan audiovisuaalista viestintää opiskelevan nuoren naisen lifestyle- ja valokuvausblogi :)

  VastaaPoista
 38. http://weirdteaparty.blogspot.fi/
  Kirjoittelen ailahtelevaisesti elämästäni - joskus ihastelen vaatteita ja joskus taas pohdin omia ajatuksiani. Tiistaina puhun meikeistä ja torstaina setvin omia unelmiani.

  VastaaPoista
 39. http://borntobeasuperstar-ellu.blogspot.fi/

  Haha, löysin tän sun ihanan blogin kun kommentoit mun blogiin! :P Mutta siis, oon -95 syntynyt tyttö Espoosta ja kirjottelen lifestyleblogia oikeestaan kaikesta maan ja taivaan väliltä! Rakastan poikaystävän lisäksi shoppailua, pieniä luksusjuttuja arjen keskellä, hyvää ruokaa ja liikuntaa, matkustelua ja unelmointia. Oon ollut myös vaihdossa Kanadassa 2012-2013. Blogistani siis löytyy kaikkea edellä mainittua :)!

  VastaaPoista
 40. http://lottaeleonora.blogspot.fi/

  21-vuotiaan helsinkiläistyneen tytön lifestyle/valokuvaus/tyyli -blogi:D

  VastaaPoista
 41. http://karoliinaslittleblog.blogspot.fi/

  Mun blogi on ihan perinteinen lifestyleblogi, josta löytyy myös paljon asukuvia ja kaikkea muotiin ja vaatteisiin liittyvää! Nyt viimeaikoina postauksia on tullut Californian kielimatkalta, eli myös matkustelu on lähellä sydäntä :-)

  VastaaPoista
 42. http://sweetascupcakebyliia.blogspot.fi/

  Turkulaisen tytön lifestyle blogi. Sydäntä lähellä on valokuvaus, muoti ja matkustelu :)

  VastaaPoista
 43. http://ffashionexplosion.blogspot.fi/

  Blogia kirjoittaa 20v tyttö, joka rakastaa shoppailua, kirjoittelua, nauramista ja täysillä elämistä.

  VastaaPoista
 44. http://somebody-help-me-breathe.blogspot.fi/

  22-vuotias bilepromoottori Helsingistä. Blogissa kevyttä työttöhömppää

  VastaaPoista
 45. http://saijasendshugs.blogspot.fi/

  16-vuotiaan tytön lifestyleblogi, joka sisältää paljon kuvia! Itsestäni voisin kertoa sen verran, että harrastan tanssia ja yleisurheilua, rakastan shoppailua, valokuvaus on lähellä mun sydäntä ja aloitan tänä syksynä lukion :)

  VastaaPoista
 46. http://siljainaustralia.blogspot.fi/

  17-vuotiaan tytön vaihtariblogi. Kirjoitan tulevasta vaihtovuodestani Australian auringon alla. :)

  VastaaPoista
 47. luna--still--loving.blogspot.be

  16-vuotiaan Belgiassa asuvan tytön lifestyle-blogi :)

  VastaaPoista
 48. Kanadan kalliovuorille muutavan tytön lifestyle-blogi :) Matkustamista, päivän asuja ja muuta mun elämästä: http://emmalinak.blogspot.fi

  VastaaPoista
 49. 18-vuotiaan neitokaisen lifestyle-blogi jonne kirjoitan jutuista joista itse olen kiinnostunut mm. muodista ja urheilusta. Blogi koostuu selkeästä ulkoasusta sekä kauniista kuvista (rakastan valokuvaamista!!) Uudet lukijat on aina tervetulleita. :)

  ♥ http://julias-daily.blogspot.fi/

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9