Social Media

WANTIES FOR SPRING 2014

|
Kevätvaatteet. Kaikki pastellivärit, trenssit, farkut, kirkkaat ja nudet huulipunat, topit, hameet ja valkoset tennarit on vuodesta toiseen muodissa. Rakastan kevätvaatteita ja muutenkin kevättä, koska ihmiset kaivautuu talvikoomistaan ja saa laittaa päälleen jotain muutakin kun vaan neule-farkut-uggit-talvitakkiyhdistelmän. Kokosin polyvore.com:ssa kollaasia mun kevätvaatteiden ostoslistasta. Tarkotuksena olisi lähipäivinä tilata noi Palladiumit luonnonvalkoisina. Toiset kevätkengät mitkä haluisin on Nike Free Runit jotka on tosi mukavat jalassa ja tuovat väriä asuihin! Nyt Suomeenkin on ''tullut muotiin'' mukavien kenkien (tai siis lenkkareiden) käyttö esim. shoppailessa tai kaupungilla käppäillessä - finally! Niket on muutenkin suosiossa tänä keväänä. Tosi monella on näkynyt Nike Air Maxit jalassaan, mutta mun jalassa ne näyttäis todennäköisesti valtavilta kanooteilta... jotkut ovat onnistuneet yhdistämään ne asuihinsa, mutta mulle tuottaisi suurta pään vaivaa minkä kanssa ne pukisin, joten niitä ei mun ostoslistalla tule olemaan...

Asusteina ja yksityiskohtina tykkään enemmän kullasta kuin hopeasta! Noissa aurinkolaseissakin on kultasia yksityiskohtia ja samanlaiset olisi tarkoitus ostaa kevääksi! Samalla kun haen arskat kevääksi niin pitäisi ostaa uudet perus tummansiniset farkut! Ja jos taas kyllästyy pitämään farkkuja päivästä toiseen niin välillä voi laittaa hameen. Omistan jo ton mallisen mustan perushameen ja muutaman collegepaidan joita voi yhdistellä hameiden sekä housujen kanssa. 

Nyt kun ollaan päästy pidemmälle tätä vuotta niin oon pikkuhiljaa myös lämmennyt huulipunille. Oon nähnyt tosi moneissa blogeissa erivärisiä huulipunia, jotka tuo sen viimesen pisteen i:n päälle siihen asukokonaisuuteen! Joten...yllätin itteni yks päivä meikkiostoksilla ja päädyin ostamaan neonpinkin huulipunan Lumenelta, joka on tosi kivan värinen huulilla ja tuo kirkkautta kasvoille! Laitan siitä kuvia myöhemmin :-)

Mutta mutta...mitkä on teidän must have-vaatteet/asusteet/kengät keväälle? Onko samoja kun mulla? - J
4 kommenttia on "WANTIES FOR SPRING 2014"
 1. ihanan pirtsakka kollaasi! ja mul on noitte air maxien kans vähä sama, ne on nii päheet, mageeet ja kaikkee mut ei ne kyl itelle sopis:Dhaha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ja jep...ne on tosi hienot kun joku osaa yhdistää ne oikeiden vaatteiden kanssa! :-D

   Poista
 2. Aiheesta poiketen mitä oot aatellu tehä ens kaudella luistelun kanssa ? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En puhu mun valinnasta some:ssa ennen kun on sen aika :-) ja en oo vielä tehnyt valintaa...

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9