Social Media

DIY STUDDED IPHONE CASE

|
Ostin pari päivää sitten silikonisen pinkin iPhone-kuoren Teknikmagasinetista ja pohdiskelin jo kaupassa, että voisin laittaa siihen niitä niittejä mitä ostin reilu kuukausi sitten Glitteristä (joita en ollut vielä laittanut mihinkään). Noh sitten illemmalla selailin aina niin ihanaa weheartitia puhelimella ja löysin kivat ''mallikuoret'' joissa oli niittejä kivasti aseteltuna ja aamulla ryhdyin heti toimeen! 
Pakko sanoa, että tuli kyllä tosi kivat! Ei kyllä uniikiksi tai harvinaisiksi noita kuoria voi sanoa, koska niitä saa kaupoistakin ja melkein kaikilla on jo tollaset. Mietin vielä laittaisinko lisää niittejä ja jätänkö noin.. Mitä mieltä te ootte? - J
8 kommenttia on "DIY STUDDED IPHONE CASE"
 1. no noita kuoriahan saa ihan kaikkialta miks aloit ite tekee :D? eikö se ois ollut sama ostaa vaan kaupasta kun niitä myydään jokaisessa kaupassa :D?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halusin tehdä ite :) en löytäny mieluisia ja en oo kyllä missään nähny (ainakaan vielä) pinkkejä.

   Poista
 2. oi noi on kivat! jätä tolleen tai sitte laita niitä vähänniinku sillee et ne kuoret on puolet niittii mut kuitenki porrastettu just tolleen! :)

  VastaaPoista
 3. Tosi hieno ja oon muutenkin ihan rakastunut sun blogiin vaikka vasta vähän aika sitten liityinkin lukijaksi :)! Mun blogiin voi kurkata >>>TÄSTÄ<<<

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9