Social Media

let me take you to rio

|
Elikkä siis pientä postaustaukoa on pukannu, jos niinkää voi sanoa? :D Mut siis viimeviikolla oli koeviikko ja kaikki energia meni siihen ja loppujen lopuks liika kokeisiin luku öisin kostautu harkkojen jälkeisellä migreenillä..mut nyt lauantaina Kattis tuli meille yöks ja siinä sitte herkuteltiin niiku aina hahah, ja tänään raahauduttii Serenaan ja siellä viihdyttiin puoltoista tuntia ja lähettiin pois..ja käytettiin johonki All Inclusive-rannekkeeseen 15e ja sillä sai nugetteja ja lohkiksia niin paljon kun jaksaa, jee! (eli toisinsanoen ihan perseestä koko ranneke..)
Perjantaina kävin Myyrmannin La Chicassa laittamassa akryylikynnet 50e ja tykkään ihan sikana! Mun kynnet on niin nysät et nyt oon ihan taivaissa ku on pitkät kynnet!
..ja ostin suoristusaineen myös :-) Ajattelin ens viikolla tehä videopostauksen? Mulla on myös aihe mut sitä en paljasta vielä..nyt meen tekee tortilloja ja kattomaan lisää leffoja Viaplaystä..lol olipas turha postaus mut joo..ens viikkoon ja videopostausta! - J, PS. tsekatkaa mun kaverin Juulian uus blogi!
7 kommenttia on "let me take you to rio"
 1. Ei klaukkalan yläasteella oo mitää hemmetin koeviikkoa?!?!

  VastaaPoista
 2. Jenni - Kiitti! :)
  Anonyymi - Ei niin? Mut jos yhdellä viikolla on 6 koetta nii voin kyllä sanoo sitä koeviikoks..siis hemmetti chill out <3

  VastaaPoista
 3. pikkasen kestäny sen videopostauksen tekeminen? oot ärsyttävä!

  VastaaPoista
 4. Anonyymi - Sanoin et teen sen täl viikolla ja nyt on keskiviikko? Ai oon ärsyttävä ku en tee videopostaust vai? Selaimesi yläkulmassa on todennäköisesti punainen rasti josta voit sulkea tän sivun :-)

  VastaaPoista
 5. apua noi anonyymit :D mut superihanat kynnet! kaikki ottaa tollasii nykyään ja himottais mut taitaa jäädä toiveeks lentiksen takii :D

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9