Social Media

MAALISKUUN SUOSIKIT 

|
Ihanaa sunnuntaita! Ajattelin, että nyt kuun vaihduttua tulisin tekemään teille vanhan kunnon kuukauden suosikit-postauksen. Maaliskuu oli mun mielestä tosi onnistunut ja kuussa kerkesi tapahtumaan yhtä sun toista. Ootteko valmiita maaliskuun suosikeille? Tässä ne tulevat!
mayfav
Ihan ensimmäiseksi suosikiksi on laitetettava Givenchyn Antigona-laukku, jonka ostin Lontoosta. Laukku on vilahdellut satunnaisesti muutamissa kuvissa somekanavillani ja ostosten esittelyvideolla, olisiko teillä kiinnostusta ihan kunnon esittelypostaukselle? Laukku on ehdottomasti vienyt sydämeni ja se on oikeastaan mulla kokoajan matkassa - aivan täydellinen unelmaostos! 
mayfav1
Löydän harvemmin uusia ihonhoitosuosikkeja vaikka niitä yritän löytää. Nyt tärppäsi tässä kuussa ja suosikeiksini nousivat Mia Höydön Kaunis-puhdistusgeeli*) ja Unelma-rasva*). Sopivat mun sekaiholleni, joka on joskus rasvainen ja joskus taas kuiva. Ajattelin hankkia tältä merkiltä lisää tuotteita, onko teillä vinkata jotain?

Toinen suosikkini on Biozellin AINA hoito- ja selvityssuihke*). Tämä tuoksuu niiiin hyvältä! Käytän tätä suihkun jälkeen pyyhekuiviin hiuksiin ja aamulla herätessäni hiukseni ovat sileät ja todella suorat. 
mayfav3
Sitten tietysti Lontoon matka parhaan ystäväni Oonan kanssa. Matka oli todella onnistunut ja meillä oli todella hauskaa yhdessä. Lontoo on niin kiva kaupunki ja olisi ihanaa päästä joskus tutkimaan muitakin paikkoja Englannissa! Muutenkin pakko mainita Oona kuukauden suosikeissa - onnea on omistaa sun kaltainen ystävä. Psst. Oothan katsonut jo meidän Lontoo-vlogit? 
mayfav2
Ja vielä kosmetiikkasuosikit! Lontoosta tarttui matkaan Marc Jacobsin huulikiilto sävyssä Sugar Sugar, joka on täydellinen nudesävy. Myös MAC:in Charged Water on tullut jokapäiväiseen käyttöön. Käytän tätä meikin alla sekä päällä viimeistelyyn - tuo kasvoille kivan hehkun ja kosteuttaa hyvin!

Unohtamattakaan Jeffree Starin highlighter sävyssä King Tut*), joka kieltämättä näyttää pakkauksessaan todella tummalta, mutta se on iholla kauniin kultaisen sävyinen!

*) Saatu yhteistyössä tai pr-lahjana blogin kautta. 

Mitkä on olleet teidän lempituotteenne maaliskuussa? - J 
2 kommenttia on "MAALISKUUN SUOSIKIT "
  1. Hei sellanen kysymys että millä ohjelmalla ja miten muokkaat yleensä sun ig kuvat? Ja kuvatko yleensä puhelimella vai kameralla? Sun kuvat niin ihanan valoisia mutta silti esim ihon näyttää ruskealta miten muokkauksessa saa tehtyä niin että kuva on vaalea mutta esim iho ei kalpene?:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että oot tykänny mun kuvista :) tein itseasiassa tän kommentin inspiroimana juuri postauksen siitä, miten muokkaan ig-kuvat niin meeppä kurkkaamaan!

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9