Social Media

BRUNCH FOR ONE

|

(* Yhteistyössä Santa Maria ja Risenta.

Saatiin Inspiration Dayssä mukaamme iso kassi täynnä Santa Marian ja Risentan tuotteita ja voi että, mitä löytöjä siellä oli! Oli mm. mustapapuja, joista tein jo mustapapuenchilladoja, chiansiemeniä, tortillalettuja, jne. Eli melkoisen hyvä ja laaja valikoima ja näistä tuotteista päätin tulla jakamaan teille yhden reseptin.

Mulla on ollut tässä nyt melkoinen työputki päällä ja päätin palkita itseni pienellä brunssilla ja tsempata itseäni loppuviikkoon. Mä syön aamuisin todella huonosti, että vedän sitten mielummin vähän isomman lounaan.  En tiedä sitten mistä se johtuu, mutta mua on aina pienestä pitäen inhottanut ajatus ruoasta heti aamulla eli välillä aamupala jää syömättä tai sitten se syödään todella myöhään. brunssi
Arjen keskellä nämä pienetkin asiat piristävät kummasti ja ihanan raikas vadelmainen tuorepuuro sai mun päivän käyntiin aivan loistavasti! Olin jo unohtanut tuorepuuron helppouden: puuro illalla jääkaappiin tekeytymään ja aamulla täytteet päälle ja valmista!

Vadelmainen tuorepuuro:
1,5dl kaurahiutaleita
3 rkl chiansiemeniä*
vaniljatangon siemenet*
4 dl kookosmaitoa*

ja päälle runsaasti vadelmia!

Ohje on niin helppo, että tämän osaa kuka vain! Kaikki ainekset pieneen purkkiin, sekoitetaan ja yöksi jääkaappiin! Pistin vasta aamulla vadelmat ja hieman auringonkukansiemeniä koristeeksi. 

*:llä merkityt tuotteet saatu blogin kautta.
brunssi1
Miten te tykkäätte hemmotella itseänne arjen keskellä? Manikyyri, hieman parempi aamiainen vai vaikka kukkakimppu itselle? - J
idbr
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9