Social Media

ORGANIZING MY CLOSET

|
P5250007
Ikuinen projekti = se täydellinen vaatekaappi. Tarvitsisi olla juuri se täydellinen ja ajaton neule, joka tilanteeseen sopiva paita, istuvat farkut, little black dress... Mä melko tasaisin väliajoin käyn mun vaatekaappia läpi ja vien vaatteet joko kirpputorille tai lahjoitan eteenpäin, turha niiden on jäädä nurkkiin pyörimään. Ja koen tän tosi ''käteväksi'' varsinkin, jos haluan mennä shoppailemaan. Jos oon heittänyt pari vanhaa rättiä pois tai myynyt käyttökelpoisen paidan eteenpäin voin hyvillä mielin ostaa uuden paidan. 

Muistan noin 5 vuotta sitten, kun ostin kymmeniä halpoja toppeja esimerkiksi H&M:stä ja alemyynneistä oli ihan pakko ostaa vain, koska oli halpaa. Nyt viisi vuotta myöhemmin vältän viimeiseen asti alennusmyyntejä ja jos eksyn sinne, niin mietin todella harkiten ostokseni. Suosin erityisesti ZARA:n alennusmyyntejä, koska sieltä saa melko laadukkaita vaatteita hyvillä alehinnoilla. 
P5250015
Luin maailmalla suosituksi tulleen KonMari-kirjan, jossa on askel askeleelta vinkit roinattomaan elämään. Paras vinkki, jonka sain kirjasta on ehdottomasti se, että, kun mietit jonkun vaatteen tai tavaran tulevaisuutta, mieti tuottaako se sinulle enää iloa. Tällä ajattelutavalla sain pienennettyä toppikasani puolella ja neuleet myös. 

Annoin myös mun mummuni ja äitini lukea tän kirjan ja heitäkin on purrut pieni siivouskärpänen. Voin siis suositella todella todella lämpimästi tuota kirjaa! Vaikka osa neuvoista onkin itsestäänselvyyksiä, niin sieltä saa monta todella hyvää vinkkiä. 
P5250028

Mun vinkit vaatekaapin järjestämiseen:

1. Ota ihan kaikki vaatteesi kaapeista ja lipastoista alas lattialle. Tässä pystyt jo hahmottamaan, että mitä sulla on liikaa ja tässä vaiheessa käsität miten paljon sulla saattaa ollakkin vaatteita. Ties vaikka löydät kauan kadonneen jumpsuitin tai takin niin kuin minä!

2. Tee looginen järjestys vaatteillesi. Jos sulla on todella paljon esimerkiksi toppeja, jaottele ne vaikka perustopeiksi ja juhlatopeiksi tai croptopeiksi ja normaalipituisiksi topeiksi. 

3. Laita vaatteet kohtuullisen kokoisiin pinoihin, niin, että ne on helppo saada sieltä aina tarvittaessa. 

4. Osan vaatteista, kuten esimerkiksi kaikki lempivaatteesi voit laittaa vaaterekille tai henkariin. 

5. Pidä vaatekaappi aina siistinä! Mua ainakin alkaa helposti ahdistamaan sotkuinen vaatekaappi ja tuntuu ettei asujakaan saa niin helposti kasattua yhteen. 

No mites on? Onko vinkeistä hyötyä? Lähdettekö siivoomaan vaatekaappeja uuteen uskoon? - J
6 kommenttia on "ORGANIZING MY CLOSET"
 1. Mua on kiinnostanut myös tuo Konmari. Oletko saanut kaappien lisäksi myös muuten huoneesi pysymään siistinä kirjan luettuasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo kyllä saanut huonetta pysymään siistinä, kun oon melkoinen sottapytty eli vika ei ole kirjassa vaan minussa :D kannattaa lukaista!

   Poista
 2. Mistä toi täydellinen vaaleanpunainen laukku on ostettu?! Siis aivan ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on ostettu vuosi sitten Stokkalta! Jos on kiinnostusta ostaa, niin laita viestiä janinakoskenniska@hotmail.com :)

   Poista
 3. Lähden, ehdottomasti! Vaatekaapistani ei nimittäin löydä mitään, kun kaikki on ihan sikin sokin.. tosi kiva ja hyödyllinen postaus :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes hyvä! :p tulee ainakin mulle itelleni jotenkin rauhallisempi olo, kun tietää, että kaapit on myös järjestyksessä. Kiva, että tästä oli hyötyä, kiitos Maija! <3

   Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9