Social Media

01 - TAMMIKUU

|
Long time no see! Siis en olisi joulukuun loppupuolella aavistanutkaan miten kiireinen tästä kuusta tulisi. Joka viikonloppu jotain ja sama meininki jatkuu maaliskuun alkuun asti. Tämähän ei mua haittaa, koska vaikka tykkäänkin makoilla päivät pitkät omassa sängyssä, seurana vain Netflix, niin kyllä mä rakastan myös menoa ja meininkiä mun kalenterissani.

Tammikuu... vuoden eka kuukausi jo taputeltu. Uuden vuoden kunniaksi myös uusi postaussarja. Melkein sama kuin viime vuonna toteutettu kuukausikatsaus, mutta tällä kertaa pistän mukaan mun omia suosikkeja. Biisejä, meikkituotteita, ruokia, Instagram-käyttäjiä... Miltäs tämmöinen kuulostaa? tammikuu
No pistetään tulille ensimmäinen kokeilupostaus eli tammikuu! Tammikuun ehdottomia suosikkeja on ollut... 

Pirtsakat pakkaset vaikka mä niitä niin kirosinkin, mutta esimerkiksi kymmenen asteen pakkanen on mun mielestä tosi fresh! ♡ Robinin Miten eskimot suutelee?  Yksi talvinen päivä Saaran kanssa: käytiin luistelemassa ja sen jälkeen hakemassa lämmikettä Helsinki-Vantaan lentokentältä... melkein teki mieli lähteä matkalle lämpimään, mutta otettiin vain Chai Latet mukaan.  Superhauskat quotet Instagramissa. Omia lemppareita on ehdottomasti @vainmuijajutut ja @NikkieTutorialsViime viikonloppu, kun mun kummitäti ja hänen tyttärensä tulivat meille Amerikasta vierailulle ja käytiin Helsingissä Fazerilla brunssilla, shoppailemassa ja syömässä Jumbossa ja syötiin paljon herkkuja. Viimeinen koulupäivä lukiossa. Pelattiin ''beerpongia'' koulun pingispöydillä ja pukeuduttiin kesäisesti... paitsi onnistuin unohtamaan kaikki kesäkamat kotiin. ♡ Penkkarivalmistelut! Nasuasu on tilattu, rekat ja haalarit maksettu, vuokrattu tila etkoille ja ostettu liput jatkoille. ♡ Ensimmäinen työvuoro. Muutamat hauskat baarikerrat pitkästä aikaa! ♡ Nivea Men After Shave Balm primerinä, yas yas yas! Kiinnostaisiko teitä postaus tästä? ♡ Uusi ruokatuttavuus couscous, nam! 

Tämä viikko menee vielä kokeita tehdessä, mutta viikonloppuna lähdenkin hyvin eksoottiselle ''etelän lomalle''. Osaako joku teistä arvata minne, heh? Ihanaa viikonjatkoa! - J 
2 kommenttia on "01 - TAMMIKUU"
  1. Tää oli kiva postaus! Ja kuulostaa mielenkiintoselta toi Nivea primerhommeli joten ehottomasti siitä postausta :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että oli sulle mieleinen tää postaus :) toi primer on niin huippu, että on kyllä pakko tehdä siitä postaus!

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9