Social Media

SOMETHING BLUE 

|
IMG_8398
Something blue indeed. Oon tässä koko kevään ihastellut babyblue nahkatakkeja, mutta 70€ hinta ei kamalasti houkutellut. Löysin yhdessä vaiheessa Tori.fi:stä kans neljälläkympillä kyseisen yksilön, mutta sekin myytiin nopeasti pois. Oletin jo, että en ikinä tulis saamaan vaaleansinistä nahkatakkia kunnes menin Bikbokiin ja näin siellä ison läjän vaaleansinisiä tuotteita alennustuotteita ja näin siellä tämän. Ja takilla oli hintaa 20€ (alkuperäinen noin 60€) ja just mun kokoa ja vielä viimenen! Äiti sano heti, että osta nyt ihmeessä, kun niin pitkään oot halunnut ja nyt saisin vielä noin halvalla. Takki lähti siis mukaan!
IMG_8424
Samalta ostosreissulta tarttui mukaan uusi laukku Zarasta ja sekin sattui olemaan viimenen kappale. Oon pitkään halunnut ostaa mustan laukun, kun välillä kyllästyn raahaamaan tota isoa Korsia mukana ja toi on kyllä varsinainen tilaihme. Hintaa laukulla oli 30€.
IMG_8415
Jacket Bikbok  Top Zara  Jeans Zara  Bag Zara  Shoes H&M  Sunnies Bikbok
IMG_8410
Tässä asussa kävin tosiaan eilen pizzalla ja tuntu tosi hassulta pitää farkkuja ja nahkatakkia, koska nyt on jo menty kesäkuun puolivälinkin ohi. Toivon, että kelit vähän lämpenis ja pääsis ottamaan aurinkoa (kalkkilaivan kapteenina en ajatellut viettää koko kesää...)! - J
4 kommenttia on "SOMETHING BLUE "

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9