Social Media

HATTUTÄTI / 19.04.2015

|
IMG_7625
Kyllä, näette oikein. Vihdoinkin asukuvia! Olin tänään Even kanssa Helsingissä kaffella ja siinä kerkesikin vierähtämään pari tuntia, kun suunniteltiin meidän tulevia yhteissynttäreitä. Uskalsin laittaa tänään ton Lontoon Topshopista ostetun hatun (en tiedä mikä siinä hatun pitämisessä on niin pelottavaa...). 
IMG_7638
Paljon on tapahtunut. Tai no paljon ja paljon. Hain kesätöihin Ylelle #ylensiisti-kesäduuniin ja pääsin 700 hakijan joukosta haastatteluun, joka on musta ihan älyttömän siistiä! Ensi viikolla nähään sitten jos yksi niistä paikoista olisi mun. Haastattelijat oli tosi mukavia ja haastattelu meni tosi rennosti ja vitsi miten paljon hyötyä oli siitä, kun kävin äikän puhekurssin jossa harjoiteltiin työhaastattelua! Sieltä sai paljon hyviä vinkkejä!

Luistelukausi loppui ja nyt oon ekaa viikkoa lomalla ja viikon päästä jatkan tutussa ja turvallisessa joukkueessa. Leikkasin hiukset, kuten taisin jo mainita aikasemmin. Ostin myös uuden puhelimen, iPhone6, ihanaa, kun ei tarvitse olla kokoajan lataamassa puhelinta.
IMG_7699
IMG_7681 IMG_7630
Jacket GinaTricot 
Shirt GinaTricot
Jeans ZARA
Shoes H&M
Hat Topshop
Bag Michael Kors
IMG_7632
Äh... tekee mieli muuttaa blogin ulkoasua. Tää ei vaan tunnu tällä hetkellä ihan omalta, saa nähdä mitä keksin! Haluun myös alkaa panostamaan tähän blogiin enemmän ja haluisin tietää mitä te lukijat haluaisitte nähdä? Kaikki ehdotukset otetaan vastaan! Videota, asukuvia, meikkijuttuja...? Let me know! Xx - J 
4 kommenttia on "HATTUTÄTI / 19.04.2015"
  1. Meikkivideoita! sellanen get ready with me :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ajattelin et semmone vois olla kiva, kun mulla on aika paljon uusia meikkilemppareita! :)

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9