Social Media

NEW STUFF FROM HOUSE OF BRANDON

|
IMG_7539
Hellou! Sain valita House of Brandonilta pari tosi mieleistä tuotetta yhteistyön merkeissä. House of Brandon on siis nettikauppa, jossa myydään mm. Niken, Conversen, Vilan ja Dr. Denimin tuotteita. Tuotteet saapuu postissa jo yhdessä päivässä, joka on tosi positiivista! Ei tarvitse ootella pakettia ikuisuuksia.

Mun ehdoton lemppari on noi Niken niin ihanan väriset urheilurintsikat, jotka on saanut myös paljon kehuja muilta. Noissa rintsikoissa on tosi hyvä tuki ja niillä on hyvä urheilla. Oon kyllä semmonen välineurheilija, että oksat pois... just ostin toiset urrit ja juoksuhousut ja nyt oon katellut vähän uusia juoksukenkiä. 
IMG_7549
Toinen tuote on Vilan paita, joka on tosi simppeli edestä, mutta takaata se on avoin ja siellä on vähän pitsiä ja pari narua. Oon kaivannut mun vaatekaappiin jo muutaman vuoden tommosta simppeliä mustaa paitaa ja nyt nappas!
IMG_7562
Kolmas tuote on ihan perus Vilan musta mekko, jossa on selässä vetoketju. Kuvassa mekko näyttää vähän tylsältä, mutta sitten, kun ilmat lämpenee taas pääsette näkemään tota asukuvissa enemmän! Nään niin monta asukokonaisuutta ton mekon kanssa.

Mikä on teidän lempparituote näistä kolmesta? - J
2 kommenttia on "NEW STUFF FROM HOUSE OF BRANDON"
  1. Mun lemppari on toi mekko, koska mäkin voisin kuvitella tohon niin monta asukokonaisuutta. Ihanan simppeli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kuulla, että säkin pidät siitä! Munkin mielestä se on niin ihanan simppeli :)

      Poista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9