Social Media

HEALTHY CHOCO PUDDING

|
CHIA
Elikkäs nyt ois vuorossa sitä reseptipostausta tähän vanukkaaseen! Oon aina jotenkin luullut, että ''terveellisten'' herkkujen teko on jotenkin tosi aikaa vievää ja ehkä jollakin tapaa...tylsää? Päätin kuitenkin ryhtyä tuumasta toimeen, kun bongasin pari herkullista aamupalareseptiä, jotka valmistetaan illalla, laitetaan jääkaappiin yöksi ja syödään aamulla eli valmis aamupala ilman turhaa keittiösähläämistä unihiekat simmuissa! Ihan täydellistä mun kaltaselle ihmisille, joka ei vaan ole aamuihminen (törmäsin toissapäivänä mm. sänkyyn ja seinään, kun yritin juuri heränneenä sammuttaa herätyskelloa), mutta nyt siihen itse reseptiin!

Tarvitset tähän: 2,5dl suklaasoijamaitoa, 3rk chiasiemeniä ja vapaavalintaiset päälliset. Mä valitsin mansikoita ja kookoshiutaleita ja ne sopi tohon täydellisesti.

Valmistus: laita kaikki ainekset blenderiin ja sekoita. Laita seos tiiviiseen purkkiin ja jääkaappiin odottamaan aamua. Aamulla lisäät vain kaikki sörsselit tohon päälle ja nauti!

Toivottavasti mahdollisimman moni teistä uskaltautuu kokeilemaan tätä! Onko teillä jotain muita hyviä aamupalavinkkejä mitä voisi tehdä jo edellisenä iltana valmiiksi? Ja kiinnostaisiko teitä tämmöset reseptipostaukset silloin tällöin? Let me know! - J 
6 kommenttia on "HEALTHY CHOCO PUDDING"
 1. Oih, näyttääpä herkulliselta (varsinkin just nyt ruisleipää syödessä...)!

  Oon useampaan kertaan miettinyt noiden chiasiementen ostamista, mut nyt on ehkä viimeistään pakko ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ostamaan! Ite olin aluksi vähän "hohhoijaa jotkut terveysvanukkaat- ja puurot" mutta nää on oikeesti tosi hyviä :)

   Poista
 2. Tein kerran aikasemmin tällä samalla reseptillä, tuli ihan törkeen hyvää! Nyt aamulla pyöräytin jääkaappiin uuden annoksen sille varalle että herkkunälkä yllättää :-D parasta tässä vanukkaassa on just sen helppous, tietty noi siemenet tekee tästä lisäks aika ravinteikkaan kaikkine omega3-rasvoineen yms! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on kyllä ihan älyttömän helppo tehdä ja tosi herkullista! Nyt munkin alkoi tekemään mieli...:D

   Poista
 3. Toi on ihan sairaan hyvää! En vaan tiiä miten onnistuin mokaamaan, koska toi ei hyytyny ollenkaan :-D

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9