Social Media

LÄMMIKETTÄ JALOILLE JA MIELELLE TALVEA VARTEN...

|
UGG-kengät UggAustralia 200e

 Ted Baker iPhone-case Super Handbagstore noin 30e

Long time no see! Ei oo tää mun postauspanostus kyllä alkanut mitenkään huipusti, mutta asialle ei voi nyt mitään... Postauksen aiheena on siis esitellä mun uudet talvikengät, jotka tilattiin äidin kanssa parisen viikkoa sitten. Ostin Converset joululomalla lähinnä siinä toivossa, että lunta ei olisi tulossa, mutta mites kävikään kun olin ostanut ne kengät? No tietysti tuli ne tän vuoden lumet ja Conversethan ei mitkään lämpimät kengät ole, joten tilattiin äidin kanssa Ugg Australialta nuo ylisöpöt rusettikoristeiset Uggit. Oon ilmeisesti hurahtanut rusetteihin, kun tilasin itselleni myöhäiseksi joululahjaksi ton Ted Bakerin iPhone-suojan...Noh, itseään ei voi koskaan hemmotella liikaa, vai mitä? Hemmottelu on tullut kyllä tarpeeseen, koska koeviikko alkoi eilen ja mun tuurilla tulin kipeäksi...kävin tekemässä espanjan kokeen, mutta eihän siitä mitään tullut kun nenä vuosi kokoajan ja piti juoda teetä, jotta saisi jotain helpotusta kurkkukivulle...jäin tänään ihan suosiolla kotiin lukemaan huomista ruotsin koetta varten ja teen tämänpäiväisen maantiedon kokeen sitten uusinnassa, koska eilisessä kunnossa lukemisesta ei olisi tullut mitään...onneksi tämä flunssa on jo helpottanut hieman! Mutta nyt tosiaan...pakko palata tonne ruotsin kirjojen pariin ja yritän (note to self: sinähän tulet) tulla postailemaan enemmän tämän koeviikon jälkeen! Tsemppiä kaikille koeviikkolaisille! - J 
18 kommenttia on "LÄMMIKETTÄ JALOILLE JA MIELELLE TALVEA VARTEN..."
 1. Ihanat nuo kengät!!! Mullakin olis haaveena ostaa omat aidot uggit, jos joskus saisin aikaseks säästää rahaa noihin! Tsemppiä muuten kokeisiin! :)

  VastaaPoista
 2. Tosi kivat noi uggit kun ei oo se ihan perus malli mikä kaikilla on!! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kun oon törmänny vasta yhteen meiän koulussa, jolla on noi samaiset kengät (tosin eri värissä)! :)

   Poista
 3. I-ha-nat Uggit!! Vitsit nyt rupes itteä himottamaan tollasten tilaus! Ei oo sellaset perus Uggit mitä kaikilla näkee, ja kun itellä ollu aina feikki Uggeja, niin ehkä joskus pitäis hommata ihan aidot!
  Ja toi Ted Bakerin puhelinkotelon ulkonäkö kyllä niin miellyttää munkin silmää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita käyttäessä kyllä huomaa eron feikkiuggien ja noiden välillä! Ja kannattaa tilata! :)

   Poista
 4. ihanat uggit ! :) ja tää sun blogin ulkoasu on aivan ihana <3

  VastaaPoista
 5. No hyvin oot saanu jo kengät käytetyn näkösiks XD suosittelen sitä uggien suojasuihketta ja shamppoita jos haluut pitää noi hyvässä kunnossa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä suihkuttanut kengät kyseisellä suojasuihkeella, kiitos huolenpidosta :)

   Poista
 6. Sul on tosi iso jalka xdd mikä sun jalan koko on

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on 37 kokoo...:D en tiiä onko se sun mielestä iso kengänkoko, mutta mun mielestä aika normaali.

   Poista
 7. Ohoo ompa kurasen näköset :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkeen te kiinnitätte huomiota :D oliko toi sun mielestä tärkeä ilmoitusasia? Mitä sitten jos ne on kuraset? Oon tarponu noilla kengillä koko viikonlopun Oulun keskustassa joten varmasti ovat kuraset. Kuraa nään sitä paitsi noissa pohjissa vaan? Jestas, että tää sun kommenttis oli turha.

   Poista
  2. Anteeks ei tarvi ottaa tunteisii :D tarkotin vaan että jos maksaa 200€ kengistä nii luulis et niistä yrittää pitää huolta varsinki ku vast kaks viikkoo ollu. Omatki uggit jo toista talvee ja on melkee ku uudet..

   Poista
  3. Tottakai niihin tulee kuraa tuonne taakse kun kävelee ulkona, mutta kura lähtee kyllä aika helposti pois. Oon sitä paitsi suihkuttanut kengät jo kerran sillä suojausaineella ja pidän kyllä huolen noista kengistä, sen voin taata. Pidä sinäkin huoli omistasi...:-)

   Poista
 8. Oi miten ihanat uggit ja toi puhelinkotelo on tosi söpö! :-)

  VastaaPoista

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9