Social Media

What I've been doing lately - via iPhone

|
Hola!¿Comó está? Tällä hetkellä mun pitäisi lukea huomiseen koeviikon viimeiseen kokeeseen eli espanjan kokeeseen, mutta en tällä hetkellä jaksaisi ollenkaan. Oottelen tässä, että äiti tulisi kotiin ja voisin alkaa tekemään ruokaa niin ehkä pääkin lähtisi käyntiin samalla. Let's hope so! Mutta tosiaan päätin tulla postaamaan tänne muutaman kuvan puhelimesta, koska kun se järjestelmäkamera ei oo mikään maailman helpoin kannettava esine niin harvemmin se mukaan eksyy...

1. Miksun kanssa lueskeltiin historiaa viikonloppuna ja taitaa jo koiran ilme kertoa silloiset fiilikset...oli muuten varmaan tähän astisista historian kokeista kaikista helpoin koe! (tai sitten mokasin koko kokeen...?)
2. Vähän naamakuvaa tänne taas vaihteeksi ja päällä on uusi supersöpö neule, jonka ostin tänään H&M:n lastenosastolta.
3. Mentiin eilen ennen treenejä pyöriskelemään Helsingin keskustaan ja Oona nappasi musta pikaisen asukuvan! Takki ja farkut ovat molemmat Zarasta! 
4. Ja pitihän se uusi Starbucks käydä katsastamassa...mukaan tarttui Gingerbread Latte jota en ollutkaan koskaan ennen maistanut. Maistui muuten ihan joululle!
5 & 6. Ja ettei vaan oltaisi treenattu tyhjillä masuilla niin käytiin Vapianossa syömässä Rucola-pizzat! Ai että kun tulee nälkä tätä kuvaa kattellessa, mutta onneksi pääsen myös huomenna Vapianoon juhlistamaan Juulian 18-vuotissynttäreitä! #allsogrownup

Mutta nyt mun on ihan pakko mennä lukemaan tota espanjaa, ettei huominen koe menisi ihan penkin alle! Ciao! - J
2 kommenttia on "What I've been doing lately - via iPhone"

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9