Social Media

Ei otsikkoa..

|
Holaa amigos ja nii edellee! Oon ollu hiljaa todella hiljaa pari päivää koska olin noh..mökillä. Pistepistepiste mökillä ja vannon et en astu sinne tänä vuonna enää kertaakaan vaan pysyn kotona :-) Home sweet home! Nyt ei ehkä teksti suju mut sain ladattuu nää kuvat tänne muutamalta päivältä. Tossa ylhäällä siis mun torstain päivänasua, toppi H&M, shortsit ONLY (alun perin farkut), vyö joku vanha ja kengät Seppälä.
Lähempää kuvaa..
Torstaina olin Kattiksen kaa ja ostettiin kympillä irttareita, kolme minisipsipussia ja 6pack Coca-Colaa, nam! Nukuttiin sellasessa vaunussa tai kärryssä vai mikä ikinä oli mut siel oli kivaa ja käytiin muutaman kerran uimas Tiirassa ja Valkjärvellä ja joku 26v mies tuli kyselee päivähirpakoissaa meiän ikiä ja oli antamassa numeroonsa mut me lähettiin pyörällä takasin Kattikselle. Oltiin sitte 12 asti jossain Linttarin puistossa ja sit mentiin tutimaan jossain 2 aikaan.
Perjantain mökkeilin ja sain Saksasta tuliaseks suklaata, nam!
Sain kans tän Demi-kalenterin joka on kyl aika _kuiva_..
Parhaita! Ei vissiin yhtään sokeria vaan tollasta mansikkapötköö.
Auringonlasku ja tossa alhaalla tehtiin lämppäreitä
Nyt meen varmaan kattomaan Vampyyripäiväkirjat loppuun ja sitte suihkuun ja omaan sänkyyn nukkumaan! Nyt jotenki kun väsyttää nii vituttaa suoraan sanottuna ilman syytä :-D mut huomenissa Saaran ja Juulian kaa.

xoxo, Janinaaaaa
Be First to Post Comment !
Lähetä kommentti

EMOTICON
Klik the button below to show emoticons and the its code
Hide Emoticon
Show Emoticon
:D
 
:)
 
:h
 
:a
 
:e
 
:f
 
:p
 
:v
 
:i
 
:j
 
:k
 
:(
 
:c
 
:n
 
:z
 
:g
 
:q
 
:r
 
:s
:t
 
:o
 
:x
 
:w
 
:m
 
:y
 
:b
 
:1
 
:2
 
:3
 
:4
 
:5
:6
 
:7
 
:8
 
:9